SL  IT  EN

LOKALNI PARTNER

Pozdravljeni na naši spletni strani!

[ezcol_2third]

Podjetje Unioil d.o.o.iz Sežane se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo rezervnih delov za avtomobile, tovorna vozila in motorna kolesa.

Naša glavna vizija je ponuditi na enem mestu vse avtodele za popravilo in vzdrževanje vašega avtomobila, pri čemer nas vodi 5 najpomembnejših načel:

  1. ugodna cena
  2. najboljša kakovost
  3. hitra storitev ter dostava
  4. zanesljivost
  5. inovativnost

Svojim strankam želimo zagotoviti kakovostno svetovanje ter cenovno dostopne produkte. Prav tako se zavedamo da je hiter odziv na povpraševanje ključen, zato zagotavljamo dobavo želenih avto delov v 24 urah, kar dopolnjujemo tudi z lastno dostavo.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

6b[/ezcol_1third_end]

PONUDBA AVTODELOV

V naši poslovalnici v Sežani vam ponujamo, poleg kakovostnih rezervnih delov priznanih svetovnih proizvajalcev kot so SKF, GATES, TRW, MONROE, BOSCH... še:

Da bi ohranili najboljše pogoje za delovanje motorja vašega vozila, ponujamo vodilne blagovne znamke Castrol, Shell, Mobil, Motul ter originalna olja (BMW, GM, MAZDA,..). Nudimo vse – za osebna vozila, tovorna, motorna kolesa, delavne stroje, traktorje,...

Naš prodajni program pa sicer obsega zavorne sisteme, podvozja in pogonske sklope, sisteme krmiljenja, hladilne sisteme, filtre, jermenske pogone, elektriko, sklopke, motorne dele, karoserijske dele, izpušne sisteme, dodatno opremo in avtokozmetiko ter čistila. Za več informacij nas kontaktirajte.